Obsidian izgleda tizuje novu igru

Majstori RPG žanra, Obsidian, izgleda da u svojoj kuhinji krčkaju neku novu igru, koju će, prema objavi na Twitteru, uskoro predstaviti.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 10.11.2017.

17:35

Obsidian izgleda tizuje novu igru
Pillars of Eternity / Foto: YouTube screenshot

U objavi je prikazana lista svih igara, poređanih u hronološkom redosledu, na kojima su radili tokom svog postojanja, a na kraju liste stoje samo tri znaka pitanja što je izazvalo niz pitanja i komentara fanova, ali je Obsidian ipak ostao veoma tajnovit po tom pitanju. U komentarima ostali navode koje nove igre žele, ali su najglasniji oni koji žele novu Fallout igru, kao što je Fallout: New Vegas 2.

Studio je kreiran 2003. godine i upravo su na samom početku stekli ogromnu popularnost igrama kao što su Star Wars: KotOR II i Neverwinther Nights 2.

Obsidian je uglavnom radio na igrama koje su u vlasništvu drugih kompanija, a prvu originalnu igru, Alpha Protocol, izdao je 2010. godine.

Studio je za svoju novu igru, Pillars of Eternity II: Deadfire, pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava na Figu, i svoj cilj su ispunili za manje od jednog dana. Igra bi trebalo da izađe naredne godine.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: