Fortnite: Battle Royale u novom ruhu

Besplatni Fortnite: Battle Royale je doživeo ogroman uspeh od svog dolaska, i za jako kratko vreme je prikupio 10 miliona igrača.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

18:14

Fortnite: Battle Royale u novom ruhu
Foto: YouTube Screenshot

Studio iz kojeg je igra proistekla, Epic Games, vredno radi na obezbeđivanju optimalnog iskustva svim igračima, ali isto tako i na dodavanju novog sadržaja koji će te igrače održati.

Baš zato je razvojni studio objavio novi video u kojem su prikazane sve novine koje nas očekuju. Glasovna komunikacija je već omogućena za igrače na računarima, a korisnici će veoma uskoro dobiti istu mogućnost komunikacije. Nova oružja su definitivno na putu, za šta je razvojni razvojni timu izjavio da je potrebno: “odabrati ona koja se najbolje uklapaju u postojeći gejmplej, izvršiti balansiranje, i onda ćemo početi da ih objavljujemo u igri.

Još jedna novina je vezana za potrošni materijal, gde se razvija napitak koji omogućava regeneracije zdravlja iznad 75, što za sada nije moguće, a najavljena je i neka vrsta štita.

Velika promena dolazi u vidu promene preciznosti oružja, i te promene će najviše pogoditi assault puške, koje trenutno predstavljaju najveći problem. Čitava igra će preći na potpuno novu mehaniku kretanja projektila, ali je za to potreban duži period vremena. Još jedna od većih novina će biti napredovanje naloga, čime će se donekle stati na put varalicama, kao i mogućnot kastomizacije karaktera. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: