Halo Wars 2 dobija crossplay između PC i Xbox One igrača

Kompanija Majkrosoft ulaže velike napore u spajanju igračkih baza, odvojenih hardverom, tako da će veoma uskoro za Halo Wars 2 omogućiti crossplay između Xbox One igrača i onih sa Windows 10 operativnim sistemom.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 21.10.2017.

21:15

Halo Wars 2 dobija crossplay između PC i Xbox One igrača
Foto: YouTube screenshot

Ova funkcionalnost je najavljena u vestima za sve postojeće igre u Halo franšizi, gde je razvojni studio, 343 Industries, objavio: “Kao Xbox Play Anywhere naslov, igrači su mogli da uživaju u Halo Wars 2 na konzoli i PC-u, ali to do sada nije uključivalo cross platform onlajn igranje”.

Navedeno je još i da je omogućavanje crossplay funkcionalnosti nešto što ni sami developeri nisu očekivali da će biti moguće u trenutnoj fazi razvoja igre.

Halo Wars 2 takođe dobija podršku za Xbox Arenu, što znači da će igrači moći lakše da organizuju onlajn turnire. Uskoro dolazi i poboljšano izdanje pred izlazak Xbox One X konzole.

U vestima su najavljene i druge brojne novine za Halo 5, u vidu dodatnog sadržaja, poboljšane grafike, i novih modova.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: