Sony predstavio mini verziju kontrolera za PS4

Najnovija stvar koja dolazi od kompanije Soni nije video igra, već potpuno nova verzija kontrolera sa sadašnju generaciju konzola, odnosno Playstation 4.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 19.10.2017.

19:45

Default images

Ovaj kontroler je po svom dizajnu i karakteristikama namenjen pre svega najmlađima, a ono što čudi većinu jeste povezivanje sa konzolom putem kabla, umesto dosadašnjeg, bežičnog kontrolera. Otuda i prosti naziv – Mini Wired Gamepad.

Novi kontroler je za 40 odsto manji od prvobitnog i savršeno staje u manje šake, poseduje svu standardnu dugmad, a kabl je dugačak 3 metra. Ono što mu nedostaje jeste uređaj za vibraciju, ulaz za slušalice, osvetljenje, senzor pokreta i touch pad.

Uređaj je za sada najavljen samo za tržište Severne Amerike, gde će se pojaviti za predstojeće božićne praznike i prodavaće se po ceni od 30 dolara.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: