Resident Evil 7 prodat u više od četiri miliona primeraka

Odlična horor igra sa početka ove godine, Resident Evil 7: Biohazard, je stigla do cifre od preko četiri miliona prodatih primeraka.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Iako dobra, prodaja ne ide baš kako je izdavač Capcom predviđao, pošto je još prošle godine najavio da će se već prvog dana Resident Evil 7 prodati u 4 miliona primeraka, ali je opet nakon samo tri dana prodato 2,5 miliona.

Ogromna prodaja svih Resident Evil igara, stavlja ovaj serijal na prvo mesto najuspešnije franšize Capcoma, sa ukupno 78 miliona prodatih primeraka

U prilog prodaji će ići i najavljena Gold edicija igre za PC,PS4 i Xbox One, koja na police stiže 12. decembra i donosi sav prethodni sadržaj, kao i nove DLC dodatke – End of Zoe i Not a Hero – koji će postati dostupni istog dana kao i Gold edicija.

Delove gejmpleja iz nadolazećeg sadržaja možete pogledati u videu ispod.

Izvor: Play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

Review: Wolfenstein II: The New Colossus

Moj deda je bio u Partizanima i ubijao je Naciste. Nije voleo puno da priča o tome niti sam ja imao dovoljno godina da sve razumem. Meni je u tom periodu bilo bitno da li sam dobio Lego koji sam želeo - tipično razmaženo derište. Nažalost, deda je umro kad sam krenuo u školu i nisam imao vremena da ga bolje upoznam i shvatim grozote rata iz njegovog ugla.

Gejming sreda 15.11. 15:15 Komentara: 6

Nema više godišnjih verzija spotskih igara iz EA?

Izvršni direktor Electronic Artsa, Endru Vilson, je u nedavnoj izjavi za Bloomberg TV rekao da ćemo možda u skorijoj budućnosti doći do tače gde tradicionale godišnje verzije igara poput FIFA 18 ili Madden NFL 18 više neće postojati u takvom oboliku, već će postati “servis od 365 dana koji se stalno apdejtuje i dopunjuje”.

Gejming utorak 14.11. 18:32 Komentara: 7

Review: The Evil Within 2

Kako prija povratak korenima… Ne uvek i ne svakom korenu, ali kada se uradi kako treba, moderno izvođenje nostalgične formule pogađa pravo u centar. Tako je to izveo Šinđi Mikami, praotac survival horror žanra sa prvim delom Evil Within pre nekoliko godina. A tako to odjekuje i sada, kroz nastavak ove bizarne horor avanture.

Gejming utorak 14.11. 13:23 Komentara: 1
strana 1 od 267 idi na stranu