Događaj povodom Noći veštica počeo u igri Overwatch

Od danas pa sve do 1. novembra u hero pucačini, Overwatch, će se održavati događaj povodom Noći veštica i sa njim dolaze novi skinovi i drugi dodaci.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Igrači imaju prilike da igraju na sada ukletim mapama Hollywood i Eichenwalde. U duhu ovog praznika Blizzard je pripremio i nov mod igranja za već poznati Junkenstein’s Revenge, gde se do 4 igrača susreće sa strašnim stvorenjima, među kojima se nalaze Junkenstein i njegovo čudovište. Novi mod je nazvan Endless Night i donosi talase i talase neprijatelja i bossova, a na igračima je da što duže prežive kako bi se što bolje plasirali na tabeli.

Praznici u Overwatchu nisu praznici bez brojnih novih kozmetičkih dodataka, poput avatara, skinova, sprejeva, i drugih stvarčica koje se mogu naći u Halloween Terror loot kutiji. Centralno mesto zauzimanju skinovi, čak 20 novih, koji vas očekuju u galeriji ispod, a još detalja o “jezivim” pogodnostima ćete pronaći ovde.

Izvor: Play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: Subsurface Circular

U ovoj godini će svi govoriti da su “oduvek pravi fanovi Blejd ranera”. Nakon nje dolazi ona u kojoj će izaći nova knjiga Vilijama Gibsona (u kojoj je Hilari pobedila), a zatim 2019. sledi pravi “Terminator 3”. Kažu da se ono smeće posle dvojke ne računa.

Gejming četvrtak 19.10. 12:58 Komentara: 0
strana 1 od 262 idi na stranu