Epic Games banovao na hiljade varalica iz Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale od samog dana prati velika popularnost, koja je sa svakim danom sve veća i veća, i samim tim što privlači mnoge igrači, među njima se nalaze i oni koji nisu tu samo zbog besplatnog iskustva, već ometaju druge korišćenjem nedozvoljenih sredstava, iliti čitova.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 08.10.2017.

20:50

Epic Games banovao na hiljade varalica iz Fortnite: Battle Royale
Foto: YouTube screenshot

Naravno Epic Games ne sedi skrštenih ruku već naporno radi na uklanjanju takvih vrsta igrača kako bi očuvali kvalitet pruženog iskustva.

U izjavi studija nije navedeno previše detalja o preduzetim merama: “Ne želimo da vam otkrivamo previše o tome šta radimo, ali preduzimamo sve potrebne mere i nastavićemo sa time. Na hiljade varalica je banovano i ne planiramo da tu stanemo”.

U narednim nedeljama igrače očekuje novina u vidu progresije naloga, koja omogućava da napretkom u igranju otključavaju nove stvari, što će dodatno pomoći u borbi protiv varalica zato što će im “dati manje podsticaja da varaju sa postignutim napretkom i banom iza ugla.”

Pozdravljamo napore studija u borbi protiv varanja, ali se nadamo da dodavanje progresije naloga neće biti loše i po obične igrače.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: