Ovako izgleda neobjavljena "The Witcher" igra iz devedesetih

Gotovo da nema gejmera da nije čuo za tri igre iz The Witcher serijala, među kojima je najpopularniji treći deo nazvan Wild Hunt, ali retko ko zna da je pre njih u planu bila još jedna igra koja je bila u izradi devedesetih godina prošlog veka.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Ta igra je postojala samo kao podatak i jako je malo detalja o gejmpleju bilo poznato, sve do danas, pošto je na jutjub dospeo video koji prikazuje kako The Witcher, na kome je radio studio Metropolis, izgleda. Video predstavlja intervju sa ljudima koji su radili na ovom projektu, Kacper Reut i Jarek Sobierski.

Sobierski je naveo da je puka sreća što fajlovi igre i dalje postoje: “Iskreno ne znam zašto oni(studio Metropolis) nemaju podatke za igru. Ja igru čuvam iz vremena kada sam radio na njoj, i jednostavno je nisam obrisao nakon napuštanja rada.”

Ako ste fan The Witcher serijala preporučujemo vam da pogledate kako izgleda neobjavljena igra, i iako govore poljskim jezikom postoji ugrađen prevod na engleski jezik.

Izvor: Play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: Subsurface Circular

U ovoj godini će svi govoriti da su “oduvek pravi fanovi Blejd ranera”. Nakon nje dolazi ona u kojoj će izaći nova knjiga Vilijama Gibsona (u kojoj je Hilari pobedila), a zatim 2019. sledi pravi “Terminator 3”. Kažu da se ono smeće posle dvojke ne računa.

Gejming četvrtak 19.10. 12:58 Komentara: 0
strana 1 od 262 idi na stranu