Pogledajte Shadow of War interaktivni trejler (VIDEO)

Posle nekoliko trejlera koji su predstavljali razna plemena orkova, a danas je stigao i live-action trejler za Middle-Earth: Shadow of War, koji je ujedno i interaktivan.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Trejler prikazuje ko nam u igri može biti prijatelj a ko neprijatelj, ali isto tako je pred Talionom i Selebrimborom izbor da oni budu prijatelj ili neprijatelj. Prikazane scene borbe su epske poput onih iz filmova o Gospodaru prstenova, režisera Pitera Džeksona.

Nakon par borbenih sekvenci pred vama će se pojaviti dva izbora. Da li ćete spasti saveznika ili ćete napasti neprijatelja ostaje na vama, i pogledajte i sami koje su posledice vašeg izbora.

Zbog ovakvog trejlera, od koga srce svakog obožavatelja Tolkinove literature zalupa kao ludo, skoro da bismo oprostili cehove koje je Warner Bros napravio u prošlosti, ali nas slogan podseća: Nothing Will Be Forgotten.

Izvor: Play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: Subsurface Circular

U ovoj godini će svi govoriti da su “oduvek pravi fanovi Blejd ranera”. Nakon nje dolazi ona u kojoj će izaći nova knjiga Vilijama Gibsona (u kojoj je Hilari pobedila), a zatim 2019. sledi pravi “Terminator 3”. Kažu da se ono smeće posle dvojke ne računa.

Gejming četvrtak 19.10. 12:58 Komentara: 0
strana 1 od 262 idi na stranu