Očekuje nas PVP igra sa borbama za do 400 igrača

Kako je vreme prolazilo tako se broj igrača u multiplejer igrama postepeno povećavao, i danas imamo veoma popularni PUBG koji pruža borbe za 100 igrača na jednoj mapi, a tu je i sve više igara koje prate popularnost njegovu popularnost.

Podeli

Najnovija igra, koja za sada ne poseduje ime već je samo označeno da spada u žanr MMO taktičkih pucačina, će posedovati PvP borbe do poslednjeg preživelog, u kojima će se sukobljavati čak 400 igrača u jednom trenutku na jednoj mapi, dok će postojati mod za hiljadu igrača u deljenom svetu.

Iza ovog ambicioznog poduhvata stoji studio Automaton Games, u saradnji sa SpatialOS kompanijom, koja pruža usluge olakšanog razvoja video igara, i upravo su njeni zaposleni pružili nešto više informacija, “Ova igra ima jedinstvenu simulaciju sveta i efekata, zajedno sa destrukciojm okoline, divljem životu, promenljivom vremenu, tragovima krvi, effektima vode i vatre, koji će igračima pružiti punu imerziju”.

Ova neimenovana igra se očekuje negde tokom 2018. godine, i mi se nadamo da ćemo otkriti još više detalja, sem fotografija trave.

Izvor: Play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: Subsurface Circular

U ovoj godini će svi govoriti da su “oduvek pravi fanovi Blejd ranera”. Nakon nje dolazi ona u kojoj će izaći nova knjiga Vilijama Gibsona (u kojoj je Hilari pobedila), a zatim 2019. sledi pravi “Terminator 3”. Kažu da se ono smeće posle dvojke ne računa.

Gejming četvrtak 19.10. 12:58 Komentara: 0
strana 1 od 262 idi na stranu