Ova igra je najprodavaniji naslov na Steamu

Nakon neverovatno uspešne Kickstarter kampanje od pre dve godine, u kojoj su sredstva prikupljena za samo 12 sati, i boravka u early access fazi, Divinity: Original Sin 2 je konačno dobio zvaničnu 1.0 verziju.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 18.09.2017.

17:43

Ova igra je najprodavaniji naslov na Steamu
Prinscreen YouTube/LarianStudios

I ova igra se prodaje neočekivano dobro, pošto trenutno drži prvo mesto na listi najprodavanijih naslova na Steamu, sa trona je skinula moćni PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Iako prodaja igre ide veoma dobro, razvojni studio, Larian, je imao poteškoća na dan kada su zaposleni imali zadatak da ispoliraju igru i da se nose sa problemima koji nastaju na izlasku igre.

Zato što je u gradu u kome su locirani nestalo struje, a čak i kada su otišli na mesto sa električnom energijom program za apload igre na Steam platformu nije hteo da radi, što je čak dovelo u pitanje pomeranje datuma izlaska. Ali sada je sve u redu i studio nastavlja sa marljivim radom, pošto je već najavljena podrška za modovanje sa sve uputstvom za podešavanje editora.

A ako do sada niste imali prilike da pogledate kako ovaj RPG izgleda, sada možete pogledati feature trejler, koji ukratko prikazuje kakve avanture očekuju igrače.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: