Rocket League uskoro dobija ogromnu jesenju nadogradnju

Jesen polako stiže, a sa njom i nadogradnje za video igre sa pripremom za jesenju sezonu. Takav apdejt 28. septembra dobija igra Rocket League, koji će doneti ogroman broj novina i izmena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 16.09.2017.

20:15

Rocket League uskoro dobija ogromnu jesenju nadogradnju
Foto: YouTube screenshot

Novina jesu sezonske arene za kompetitivne, kežual i privatne mečeve, u ovom apdejtu se nalazi Farmstead arena, smeštena na selu u vreme jesenjih žetvi, a tu su nove varijante već postojećih arena.

Tokom jeseni Psyonix će dodati još više vremenski ograničenih događaja, gde igrači mogu osvajati, retke Dekriptore, koji mogu da otključaju bilo koji loot-crate.

Jedna od možda i najiščekivanijih novina su transparentne stative, koje konačno daju veću vidljivost u ključnim trenucima tokom mečeva. Beta verzija Rediteljskog moda nudi potpuno novi način posmatranja utakmica uz pomoć kamere, kontrolisane veštačkom inteligencijom, koja ima sposobnost predviđanja poteza radi nalaženja što boljih uglova snimanja.

Još jedan element koji dobijamo u jesenjem apdejtu, koji još jednom pokazuje da razvojni studio služa zahteve igrača, jeste LAN podrška. Sada igrači mogu lokalno uživati u fudbalici sa automobilima, ili pak organizovati turnire.

Za budućnost je planiran početak beta testiranja sistema Turnira, koji bi “omogućio igračima svih nivoa da se oprobaju u takmičenjima, bez napuštanja klijenta“. Beta važi samo za PC, zato što samo Steam dozvoljava brže pravljenje ispravki i prikupljanje povratnih informacija od bilo koje druge platforme.

Naravno ovo nije sve, pošto je Psyonix pripremio još dosta besplatnih predmeta, koje možete pogledati na ovom linku. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: