Procureli detalji: Cyberpunk 2077 4 puta veći od The Witcher 3?

Cyberpunk 2077 je definitivno najiščekivanija igra koja će se pojaviti narednih godina(nadamo se), i za takvu titulu je zaslužna vrhunska kompanija iz Poljske, CD Projekt Red, koja već četiri godine unazad, otkako je otkriven Cyberpunk, krije dodatne informacije o napretku u radu na ovom naslovu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 16.09.2017.

18:45

Procureli detalji: Cyberpunk 2077 4 puta veći od The Witcher 3?
Foto: YouTube screenshot

Međutim, jedan od zaposlenih u ovoj kompaniji, zaslužnoj za Witcher serijal, je nedavno otkrio par novih detalja koji ukazuju na veličinu ove igre. Prema njegovim rečima, Cyberpunk 2077 će biti čak 4 puta veći od The Witcher 3: Wild Hunt i svih njegovih DLC dodataka zajedno, a kao što već verovatno znate treća igra o Vešcu je i sama ogromna i pruža veliku površinu za istraživanje.

Navedeno je još i da Cyberpunk 2077 poseduje napredni sistem za generisanje velikih mapa, koji već postoji u Witcher 3, kao i dinamične destruktivne oblasti, za koje je naveden sledeći primer – ako se tokom sukoba ošteti okolina, na toj lokacije nakon nekog vremena dolaze roboti koji popravljaju štetu.

Ako se ove informacije pokažu kao tačne, onda znamo razlog zašto studiju treba toliko vremena da završi sa radom na ovoj sajberpank igri. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: