Deadlight besplatan na GOG-u

CD Projket i GOG nas časte još jednom besplatnom igrom – Deadlight! U pitanju je igra koja se pojavila pre punih 5 godina, avgusta 2012. godine, i koju nam je doneo studio Tequila Works.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 15.08.2017.

11:30

Deadlight besplatan na GOG-u

Radi se o postapokaliptičnom survival platformeru sa sinematičnim horor elementima. Radnja se odvija u Sijetlu 1986. godine, nakon što je svet kakav smo znali nestao i već preko 150 dana svetom haraju dobri stari zombiji, odnosno “Senke”, kako se zovu u igri.

Vi ste u ulozi Randala Vejna, koji u svom tom ludilu polazi na dug i opasan put kako bi pronašao svoju ženu i dete, i naravno vi ćete mu pomoći u tome.

Samo, požurite, igra je potuno besplatna na GOG-u do srede (16. avgust) u 15h. Sve što je potrebno je da imate GOG nalog i zatim odete na gog.com gde ćete na naslovnoj strani videti ponudu da besplatno dodate igru u vašu kolekciju, i to je to, igra je vaša!

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: