Dragon’s Dogma Dark Arisen izlazi 3. oktobra za PS4 i Xbox One

Capcom je još u maju najavio da će Dragon’s Dogma: Dark Arisen dobiti svoje izdanje za trenutnu generaciju konzola, a nedavno je stigao trejler sa potvrđenim datumom izlaska. U pitanju je 3. oktobar.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Dragon’s Dogma takođe slavi i petu godinu postojanja, pošto je 2012. godine prvenstveno došao kao naslov za PS3 i Xbox 360, a prošle godine je portovan za računare sa Dark Arisen dodatkom. I verzija za Playstation 4 i Xbox One će pored originalne avanture iz Dragon’s Dogma pružati i sav postojeći sadržaj iz Dark Arisen.

Nova verzija takođe ide u korak sa grafičkim mogućnostima i pruža velika grafička poboljšanja, što se može zaključiti iz trejlera i fotografija, ali upozoravamo vas, u trejleru se nalaze manji spojleri.

Izvor: play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

UbiSoftov ForHonor turnir doživeo potpunu katastrofu

U vikendu iza nas kompanija UbiSoft organizvala je promotivni ForHonor turnir u znak proslave izlaska dva nova igriva karaktera. Turnir je deo borbe UbiSofta da For Honor izgradi kao esport naslov i trebalo je da predstavlja okršaj i okupljanje najboljih svetskih For Honor igrača u borbi za slavu unutar For Honor zajednice i bogate nagrade.

Gejming sreda 16.08. 21:24 Komentara: 0

Deadlight besplatan na GOG-u

CD Projket i GOG nas časte još jednom besplatnom igrom – Deadlight! U pitanju je igra koja se pojavila pre punih 5 godina, avgusta 2012. godine, i koju nam je doneo studio Tequila Works.

Gejming utorak 15.08. 11:30 Komentara: 0

NBA Live 18 demo dostupan za PS4 i Xbox One

Ako razmišljate o kupovini ovogodišnjeg izdanja NBA Live igre, na čijem se coveru nalazi Džejms Harden, Electronic Arts želi da na vreme i valjano isprobate neke od elemenata ovog naslova, zato što je od sada demo verzija igre dostupna za Playstation 4 i Xbox One konzole.

Gejming subota 12.08. 18:45 Komentara: 8
strana 1 od 256 idi na stranu