Dragon’s Dogma Dark Arisen izlazi 3. oktobra za PS4 i Xbox One

Capcom je još u maju najavio da će Dragon’s Dogma: Dark Arisen dobiti svoje izdanje za trenutnu generaciju konzola, a nedavno je stigao trejler sa potvrđenim datumom izlaska. U pitanju je 3. oktobar.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Dragon’s Dogma takođe slavi i petu godinu postojanja, pošto je 2012. godine prvenstveno došao kao naslov za PS3 i Xbox 360, a prošle godine je portovan za računare sa Dark Arisen dodatkom. I verzija za Playstation 4 i Xbox One će pored originalne avanture iz Dragon’s Dogma pružati i sav postojeći sadržaj iz Dark Arisen.

Nova verzija takođe ide u korak sa grafičkim mogućnostima i pruža velika grafička poboljšanja, što se može zaključiti iz trejlera i fotografija, ali upozoravamo vas, u trejleru se nalaze manji spojleri.

Izvor: play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

REVIEW: FIFA 18

Još jedna godina je prošla, još jedna FIFA je izašla. Prošlogodišnji diskovi FIFE se polako pakuju u kolekcije ili prodaju po oglasima, a nova FIFA na velika vrata ulazi u vaše domove i polako osvaja vaša srca sa sveže napuderisanim likom Kristijana Ronalda na naslovnoj strani.

Gejming sreda 11.10. 19:27 Komentara: 21

PS3 emulator pokreće igre i u 4K

Jedan od najnaprednijih Playstation 3 emulatora na kome brojni programeri svakodnevno rade jeste RPSC3 emulator. Određeni broj igara već dokazano rade na ovom emulatoru i to bez problema, tako da se u radu otišlo korak dalje i sada je pred nama apdejt koji dozvoljava renderovanje visoke rezolucije.

Gejming utorak 10.10. 22:30 Komentara: 12
strana 1 od 261 idi na stranu