Nova ekspanzija za No Man’s Sky donosi multiplejer mod

Nije mnogo prošlo od kako su ljudi iz Hello Gamesa najavili da ove nedelje stiže besplatna ekspanzija, a već sada je Atlas Rises dostupan za preuzimanje, i donosi veliki broj dugo očekivanih novina, među kojima se nalaze 30 sati nove priče, još lepši izgled uz teksture visoke rezlucije i (konačno) multiplejer mod.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Sinplejer kampanja dolazi sa quest sistemom i granajućom pričom i novom međuplanetarnom rasom, takođe kroz priču igrači će otkrivati brojne tajne koje postoje u igri.

Konačno ali nadamo se ne i prekasno, multiplejer je tu, i pruža kooperativno igranje za do 16 igrača, koji zajedno mogu istraživati svemir i komunicirati međusobno. Tokom zajedničkih avantura, igrači će ostale saborce videti ne kao obične karaktere, već kao plutajuće orbite, možda će ovo razočarati neke, ali je ipak ogroman korak napred. Kao što je već poznato na svaki igrač svoje putovanje započinje na drugačijoj lokaciji, stoga je razvojni tim olakšao susrete sa drugim igračima dodavanjem portala za brzo putovanje na željenu ili nasumičnu planetu.

Atlas Rises donosi i novu mapu galaksije, koja sada pruža informacije o bogatstvima, konfliktima, ekonomiji, i vrsti života, na svakoj planeti, koje će biti još raznovrsnije. Na planetama je moguće istraživati i srušene letelice.

Letenje u No Man’s Sky je takođe poboljšano, i pruža mnogo bolje ali i kompleksnije iskustvo bitaka i samog letenja.

Ova ekspanzija, iako nazvana patch 1.3, donosi veliki broj veoma bitnih dodataka i zakrpi, kompletnu listu možete pročitati ovde, i željno iščekujemo da vidimo šta će zaposleni u Hello Games studiju još novo implementirati vrednim radom i željom da isprave stvari.

Izvor: play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Gejming

Najavljena igra po Planeti Majmuna

Ovog jula stigao je film War for the Planet of the Apes koji predstavlja nastavak Dawn of the Planet of the Apes iz 2014. godine. Ova dva filma zajedno čine prednastavke originalne planete majmuna, koji pokušavaju da objasne i prikažu kako je sve počelo.

Gejming subota 19.08. 18:55 Komentara: 3

UbiSoftov ForHonor turnir doživeo potpunu katastrofu

U vikendu iza nas kompanija UbiSoft organizvala je promotivni ForHonor turnir u znak proslave izlaska dva nova igriva karaktera. Turnir je deo borbe UbiSofta da For Honor izgradi kao esport naslov i trebalo je da predstavlja okršaj i okupljanje najboljih svetskih For Honor igrača u borbi za slavu unutar For Honor zajednice i bogate nagrade.

Gejming sreda 16.08. 21:24 Komentara: 5
strana 1 od 256 idi na stranu