NBA Live 18 demo dostupan za PS4 i Xbox One

Ako razmišljate o kupovini ovogodišnjeg izdanja NBA Live igre, na čijem se coveru nalazi Džejms Harden, Electronic Arts želi da na vreme i valjano isprobate neke od elemenata ovog naslova, zato što je od sada demo verzija igre dostupna za Playstation 4 i Xbox One konzole.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 12.08.2017.

18:45

NBA Live 18 demo dostupan za PS4 i Xbox One
Foto: YouTube screenshot

Demo za NBA Live 18 pruža uvid početak singplejer priče, nazvane The One, slično kao Journey u FIFA igrama, i LIVE događaje. U singlplejer priči imate priliku da kreirate svog, unikatnog igrača i razvijate veštine na odgovarajućoj poziciji na terenu. U LIVE događajima na raspolaganju su vremenski ograničene aktivnosti, za čije ispunjavanje dobijate nagrade. Sav napredak koji se načini u demo verziji se prenosi u igru kada izađe.

Da bi ste preuzeli demo verziju potrebno je da se budete pretplaćeni na Playstation Plus ili Xbox Live Gold, u zavisnosti od toga koju konzolu posedujete.

NBA Live 18 izlazi za oko mesec dana, 15. septembra, a u toku je akcija koja nudi 33% popusta na prednaručivanje i cenu svodi na 40 dolara. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: