Battlefield 1 ima preko 21 milion igrača

Prošlogodišnji šuter sa tematikom Prvog svetskog rata je premašio cifru od 21 milion igača, navela je kompanija Electronic Arts u izveštaju za prvi kvartal tekuće fiskalne godine, koji se završio 30. juna.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

18:54

Battlefield 1 ima preko 21 milion igrača
Foto: YouTube Screenshot

Battlefield 1 beleži povećanje od 2 miliona igrača u odnosu na maj mesec. Zavidna cifra će se u narednim mesecima postati još veća, zato što Battefield 1 tokom ovih letnjih meseci dobija gomilu novog sadržaja, a uskoro će ova pucačina, zajedno sa Titanfall 2, biti dostupna preko Origin Accessa.

Kompanija je prema izveštaju postigla uspeh u skoro svim aspektima gejming industrije, sa 644 miliona dolara neto prihoda. Tokom perioda od tri meseca, 63% prodaje su činila digitalna izdanja video igara, što je povećanje od 23 procenata u odnosu na prethodnu godinu. Što se tiče tržišta mobilnih uređaja, FIFA Mobile ima 95 miliona igrača, a NBA Live Mobile ima 70 miliona.

U pripremljenim komentarima je za Gamescom sajam najavljeno otkivanje velikog broja novina od strane Electronic Arts izdavača. Gamescom će se održati od 22.-26. avgusta.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: