Stigao gejmplej trejler za novu Naruto igru

Najnovija igra Bandai Namco izdavača, rađena po uzoru na Naruto anime seriju, Naruto to Boruto: Shinobi Striker je dobila gejmplej trejler koji prikazuje nindže u akciji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 18.07.2017.

22:06

Stigao gejmplej trejler za novu Naruto igru

Shinobi Strike pruža igračima iskustvo u onlajn borbama 4 na 4, u velikim 3D arenama. Karakteri se razlikuju u zavisnosti od toga kojoj klasi pripadaju: napad, odbrana, hileri i ranged.

Dva glavna moda su prikazana u videu, prvi je Barrier mod u kome se sukobljavaju klase napad i odbrana sa ciljem da otključaju sve žigove i poraze neprijateljskog boss karaktera, drugi je Flag Battle, u kome je potrebno uzeti zastavu iz baze neprijateljskog tima. Tu je i “sub” mod, gde igrači sarađuju kako bi rešili zadate misije, kao pratnja, uništavanje i pokoravanje.

Tačan datum izlaska igre nije poznat, ali je svakako očekujemo za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: