Na Kickstarteru se finansira igra čiji je glavni lik Nikola Tesla

Eon Break, naslov nezavisnog razvojnog studija Glad Rock, se finansira preko Kickstartera. Ovo je igra u kojoj Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena i glavni lik igre, putuje kroz vreme i bori se protiv nacista i pečuraka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 10.06.2017.

14:55

Na Kickstarteru se finansira igra čiji je glavni lik Nikola Tesla
Foto: Glad Rock / Youtube screenshot

Radnja igre se dešava u alternativnoj 1943. godini, nakon smrti Nikole Tesle, ali studio nije otkrio više detalja. Eon Break sadrži veliki broj neprijatelja, koji su unikatni i po mehanici i po izgledu. Dizajneri su želeli da izgled igre što bolje uklope u kazivanje priče. “Objekti i neprijatelji vam daju nagoveštaje o prethodnim događajima, i dizajn lokacije upotpunjava rupe u zapletu, tako da ne morate gledati priču, možete je živeti”, rekli su iz studija.

Kickstarter kampanja je počela juče, i trajaće do 13. jula. Projekat će biti finansiran samo ako se sakupi potrebnih 50,000$. U momentu pisanja, igru je podržalo 44 pomagača sa 22oo dolara.

Ako uložite 10 dolara, dobijate kompletnu igru, a što je veća vaša velikodušnost, veći je i broj pogodnosti koje dobijate. Ako želite više detalja ili da eventualno podržite ovaj projekat, skoknite na Kickstarter stranicu. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: