Far Cry 5 izlazi sledeće godine

Peti deo FPS serijala ipak će biti dostupan tek od 2018. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

12:41

Far Cry 5 izlazi sledeće godine
Foto: YouTube Screenshot

Far Cry 5 je prva igra u franšizi koja će se odvijati u Americi. Priču će biti moguće iskusiti od početka do kraja kako u singlplejeru, tako i u dva igrača, kooperativno. Kao što imamo priliku da vidimo u novom trejleru, koji je došao uz objavu datuma izlaska, kretanje kroz veliki svet prvi put će biti moguće i avionom. Od ostalih vozila biće prisutni automobili, terenska vozila i brodovi, a oružja će uključivati puške, bombe, čekiće i bejzbol palice.

Bićete u prilici da regrutujete druge ljude da se bore za vas, ali i životinje kao što su medvedi!? Far Cry 5 sadrži i editor mapa, koji će omogućiti fanovima da sami prave dodatni sadržaj.

Igrač je u ulozi zamenika šerifa koji je poslat da uhapsi Džozefa, predstavnika čudne porodice religioznih fanatika. Neprijatelji u igri biće i ostatak njegove zajednice, koja sebe naziva “Glasnicima”. Sa druge strane, protagonista će imati pomoć od likova koji su prikazani u posebnim trejlerima: Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: