Everywhere - Nova igra tvorca GTA 3 I 4

Everywhere je ime novog projekta na kome radi tim Leslija Benziesa (Leslie Benzies), čoveka koji je kao direktor Rockstar Northa producirao Grand Theft Auto 3 i 4, Manhunt 1 i 2, L.A. Noire i Red Dead Redemption. O razlazu između Leslija i Rockstara smo već ranije pisali. Ako pogledamo naslove iza kojih je Lesli stajao, možemo samo da pretpostavimo da če Everywhere biti izvanredno iskustvo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 24.05.2017.

23:49

Everywhere - Nova igra tvorca GTA 3 I 4

Očekujemo da će Everywhere biti igra koja simulira i spaja realni i virtuelni svet. Lesli je skupio grupu prekaljenih profesionalaca iz sveta kreiranja igara koji sa tri lokacije, u Edinburgu, Los Anđelesu i Budimpešti, rade na kreiranju novog iskusta u virtuelnom svetu. Osim Leslija, srž tima čine Metju Smit (Matthew Smith) koji je radio u Rockstaru i Kristofer Vardal (Kristoffer Waardahl) eks Cyteck zaposleni.

Igra će koristiti Amazonov Lumberyard endžin, koji je srž Amazonovog Web Servisa (AWS), kao i Amazonovog GameLifta i Twitcha. Zahvaljujući njegovoj mogućnosti za integraciju u Cloud, naprednih dizajnerskih opcija i fantastične grafike, Lumberyard će omogućiti kreiranje i hostovanje velike igračke zajednice u budućnosti.

“Ponosam sam što sam bio deo napredovanja sveta igara, ali mi je još uzbudljivije ono što dolazi u budućnosti. Radni naslov nove igre je “EVERYWHERE” i imamo dugoročnu viziju da se ona razvija i raste zauvek. Naš cilj je da kreiramo platformu gde se igrači mogu zabavljati ali i zabavljati druge igrače, brisanjem linija između realnosti i simuliranog sveta.

Amazonova tehnologija i cloud servisi omogućavaju snagu i flaksibilnost za kreiranje nove vrste igara sa ogromnim igračkim zajednicama, što ranije nije bilo moguće. Još jedna pogodnost je što nam Lumberyardove klijentske i cloud karakteristike omogućavaju da se fokusiramo na inovativne, kreativne elemente naše igre.” -izjavio je Lesli

Nema sumnje da će Everywhere biti drugačiji od svega što smo do sada sreli. Partnerstvo dva džina u IT svetu kakvi su Amazonova tehnologija i Leslijeva genijalnost u produkciji može da dovede do neviđenih rezultata.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: