Dragon Ball Xenoverse 2 stiže na Switch

Nintendo Switch na jesen dobija svoj prvi Dragon Ball naslov.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.05.2017.

20:49

Dragon Ball Xenoverse 2 stiže na Switch
Foto: YouTube Screenshot

U pitanju je prošlogodišnja borilačka RPG igra, Dragon Ball Xenoverse 2.

Šta će to ova verzija imati da ponudi što već nije dostupno igrajući Xenoverse 2 na PS4, XB1 ili PC-u? Naravno, mogućnost da napolju, daleko od televizora, proverite da li je jači Goku ili Vegeta ali biće omogućen i Ad-Hoc multiplejer (do šest igrača) kao i borbe u dva igrača na jednom uređaju, koristeći Joy-Con kontrolere. Potvrđena je podrška i za kontrole pokretima pa ćete moći da “stvarno” bacate Kamehameha!

Kasni portovi na Nintendo konzole nisu ništa novo, ali obogaćivanje, za sada još male, biblioteke naslova za ovu kombinaciju džepne i kućne konzole svakako je dobrodošlo.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: