Forza Horizon 3 dobija DLC i dodatna poboljšanja na PC-u

Svi ljubitelji dobrih trkačkih igara, željno su čekali da se Forza serijal pojavi i na PC-u. Igre su inače bile ranije Xbox ekslkuzive, ali je Forza Horizon 3 to promenio. FH3 je prilično odjeknula prošle godine, i po mnogima je bila najbolja vožnja 2016. Međutim, sama igra je bila veoma zahtevna, te je nemali broj PC igrača imao probleme sa njenom stabilnošću i ponašenjem.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 29.04.2017.

21:22

Forza Horizon 3 dobija DLC i dodatna poboljšanja na PC-u

Uzimajući sve to u obzir, Ian Webster, community menadžer za Forzu, najavio je značajna poboljšanja u vidu performansi za PC verziju. Najbitnija stavka koju je Webster naveo je mnogo bolje iskorišćenje procesorske snage računara. Samim tim, Horizon 3 će biti bolje optimizovan i trebalo bi da pruži mnogo ugodnije iskustvo prilikom same vožnje. Pored toga, u igru su ubačene i dodatne grafičke opcije, a dodata je i podrška za veliki broj popularnih volana.

Više informacija nam je obećano kako se bude približavao datum izlaska ovog patcha, koji je inače zakazan za 9. maj. Takođe, istog dana, najavljen je i izlazak drugog DLC-a za ovu igru, pod nazivom Hot Wheels, u kome će vozači moći da putuju na totalno nove lokacije u Australiji, prilkom igranja nove kampanje koja dolazi uz DLC. Eskpanzija će imati i novi mod u sebi, koje nosi naziv Stunt Swap, koji će dozvoljavati igračima da menjaju stunt-staze, dele ih sa celom mrežom i takmiče se na njima sa ostalim vozačima. Trailer za Hot Wheels pogledajte ispod – možda je vreme da opet instalirate Horizon 3. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: