Marvel vs Capcom: Infinite trejler i novi karakteri

Ako ste raspoloženi za malo miksovanja popularnih fantazijskih univerzuma, dobra vest za vas je da su Marvel i Capcom nastavili saradnju i da će ove godine izaći još jedan nastavak vezan za ovaj crossover serijal.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 26.04.2017.

20:45

Marvel vs Capcom: Infinite trejler i novi karakteri
Foto: Marvel vs Capcom / Youtube screenshot

U pitanju je Marvel Vs Capcom: Infinite, borilačka video igra, koju razvija Capcom.

Šesti nastavak u nizu će se oslanjati na “2 na 2” borbe, a u svoj arsenal modova će ubaciti sinngplejer, multiplejer, arkadni mod, trening, mod sa misijama, kao i posebni Story Mode koji će se odvijati u centru oba ova univerzuma.

Zbog svega toga, Capcom nam polako ali sigurno najavljuje ovu igru, i daje malo više informacija o likovima i o priči.

Sinoć je otkriveno 8 novih karaktera, a kada je u pitanju Marvel – boje svog kluba braniće Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye i Rocket Raccoon. Listu novootkrivenih boraca koji će braniti čast Capcoma činiće Chun-Li, Strider Hiryu i Chris Redfield (danas ga već drugi put pominjemo).

Ukupno 8 novih karaktera, a ako uračunamo one već najavljene od ranije (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X i Morrigan), već ćemo doći na cifru od 14 poznatih učesnika ovogodišnje verzije igre.

Infinite je planiran za PC, PS4 i XboxOne, a datum izlaska, ako ne bude nekih odlaganja, trebalo bi da bude 19. septembar 2017. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: