Izašao je Sniper: Ghost Warrior 3

Sniper: Ghost Warrior 3, nastavak drugog dela iz 2013-e godine, se danas konačno pojavio pred gejmerskim auditorijumom.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 26.04.2017.

17:50

Izašao je Sniper: Ghost Warrior 3
Foto: CI Games / Youtube screenshot

Svi koji su u posedu PC-a, XboxOne-a, i Playstation 4 konzole, moći će da se upuste u avanture po teritorijama bivših sovjetskih republika i i iskuse kako to izgleda biti u koži jednog takvog vojnika. U pitanju je open world taktička šunjalica koju je razvijao i izdao tim iz CI Games-a.

Ono što je odmah na početku marketinške kampanje upalo u oko je, da će igra (bar za sada) ostati bez svog multiplejer dela. Developeri su objasnili takav potez željom da igrači što jače iskuse single player misije, i da bi instant “upadanje” u MP segment poremetilo atmosferu koju su oni želeli da prenesu na igrače. Da li je to pravi razlog ili jednostavno ljudi nisu stigli da završe taj deo igre, ostaje nam da nagađamo, ali u svakom slučaju nas multiplejer očekuje u drugoj polovini godine.

Za one koji nisu upoznati sa franšizom, SGW3 je prvi pokušaj pravljenja AAA naslova i proboj na tržište na kome ipak ovih godina dominira Sniper Elite serijal. Igra je rađena u CryEngine-u, što obećava svakako sjajan grafički užitak, a uskoro ćemo videti kako će se ovaj deo pokazati i na onim bitnijim poljima, pogotovo po pitanju gejmpleja. U zvaničnom traileru ispod, pogledajte kako izgleda svet Sniper: Ghost Warrior 3. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: