Demo za Vikings: Wolves Of Midgard od danas na PS4

Vikings – Wolves of Midgard je igra koja je pre mesec dana izašla za PC, XboxOne i Playstation 4. U pitanju je hack and slash dungeon crawler, a u narodu se odomaćilo da je u pitanju “diablo-liki” naslov, pošto je pre nekih 20-ak godina Diablo i utemeljio ovaj žanr. Iako je igra dostupna već neko vreme, sada se pojavio besplatan demo za PS4 verziju. Demo za PC je dostupan na Steamu već neko vreme.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 25.04.2017.

18:41

Demo za Vikings: Wolves Of Midgard od danas na PS4

Ovaj akcioni RPG koji nam je stigao iz Kalypso Media tima se oslanja na nordijsku mitologiju, tako da ako vam to zvuči primamljivo, a vlasnik ste PS4 konzole, možete već od danas da isprobate svoje veštine protiv stvorenja inspirisanim pričama sa severa Evrope. Bićete u prilici da odigrate tutorial nivo igre, kao i početnu zonu i lov na Jokula. U tom periodu možete isprobati sve klase, kombinacije oružja dostupnih do tada i naravno osetiti da li vam igra leži da bi ste platili punu cenu za nju.

U punom izdanju igre, možete sami, a i u u online coop modu, proći kroz svet inspirisan vikinzima i postati jedan od najjačih ratnika severa. Naravno, u svom putešestviju, ćete brinuti o svom karakteru, oružjima, magijama i ostalim specijalitetima koje inače i karakterišu ovakav tip igara. Pored standardnog story moda, i new game+ moda, postoji i specijalni “Trials of Gods” mod.

Pogledajte kako vam to sve izgleda u njihovom zvaničnom traileru, pa ako je ovo nešto po vašoj meri, pravac Playstation store i probajte i sami koliko vam se dopada. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: