Final Fantasy XV patch stiže krajem meseca

Final Fantasy XV je naslov koji je podigao mnogo prašine za sobom kada je izašao pre 5 meseci, posle 10-ak godina čekanja i odlaganja.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 21.04.2017.

19:20

Final Fantasy XV patch stiže krajem meseca
Foto: GameSpot / Youtube screenshot

Međutim, i posle mnogih update-ova, DLC-ova i patcheva koje je Square Enix vredno dostavljao nakon izlaska igre, izgleda da i dalje ima još mesta za poboljšanja. Ono što je sigurno je da svakako više neće biti velikih promena, ali opet, možda će biti dovoljne da poboljšaju uživanje nekome ko se tek sada bude okušao u poslednjem nastavku ove sage.

Patch izlazi 27. aprila a najveća stavka koju donosi sa sobom je da uvodi takozvani “stable mode” u igru za PS4 Pro verziju. Za sada nema detalja o tome kako će taj mod da funkcioniše, ali po svom imenu a i po problemima koje je igra imala, verovatno će služiti da zaključa FPS da bi se izbeglo opadanje frejmova pri igranju.

Od ostalih dodataka, bitno je napomenuti da će biti moguće povećanje titlova, kao i nekih tekstova u meniju, a biće tu i promena estetske prirode. Pre svega to se odnosi na Regaliu, za koju ćete moći nabaviti nove stickere, a pored toga, dodate su nove pesme u track listu, da malo osveže putovanje kroz ovaj veliki i zanimljivi svet.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: