Starcraft je postao besplatan

Lepe vesti za sve ljubitelje old-school strategija stižu iz Blizzarda.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 20.04.2017.

20:45

Starcraft je postao besplatan
Foto: ItellYaHuat / Youtube screenshot

Starcraft, kao i ekspanizija Brood War, postali su besplatni za download, pa svi oni koji imaju želju opet, ili možda po prvi put, mogu da se isprobaju u ovom remek delu iz 1998. godine.

Pored toga, igra je patchovana na 1.18 verziju i dobila je novo ime, Starcraft Remastered. Igra sada podržava prelaz iz full screen u windowed mod, preko alt+enter kombinacije, a dodate su i razne opcije, među kojima su i Observer mod, opcija za prikaz akcija po minuti, tajmer u igri. Poboljšan je i odziv u gejmpleju tokom multiplejer mečeva, kao i sama kompatibilnost sa novijim verzijama Windowsa (7, 8 i 10). Takođe, vrlo je bitno dodati da je i anti-cheat sistem sada u punoj snazi.

Ako želite, možete na Starcraft sajtu da pogledate pune liste izmena i dodataka, kao i da direktno odatle skinete igru i upustite se svermirske okršaje između Terana, Zergova i Protosa. Takođe, isto to možete i da uradite preko Blizzardove aplikacije Battle.net. Pored verzije za PC, igra je dostupna i za sve vlasnike MAC računara.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: