Mass Effect: Andromeda patch 1.05 – Prvi korak nabolje?

Prošao je mart, Andromedu su svi živi provukli kroz blato (ima jedna srpska narodna, koja je previše ružna da bi je pominjali ovde, uključuje magarca i blato), ali se na kraju ispostavilo da nije baš toliko loša igra, pa čak iako nam dolazi od mnogima omraženog BioWare (prodali se EA, sram ih bilo!).

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 05.04.2017.

19:40

Mass Effect: Andromeda patch 1.05 – Prvi korak nabolje?

Ipak, nema sumnje da je daleko od onoga što jedna AAA igra sa desetinama miliona budžeta treba da predstavlja i koliko god su kritičari bili brutalni igra zbog određenih momenata možda to i zaslužuje. Naše utiske možete pročitati u recenziji kolege Igora Totića u aprilskom broju Play!Zine časopisa.

Bioware se noćas oglasio i najavio prvu poveću zakrpu sa oznakom 1.05 koja bi trebalo da se pozabavi nekim prvim “hitnim” stvarima koje su bile deo žalbi korisnika. U zvaničnom BioWare blogu povodom ovog patcha, stoji da će on između ostalog doneti poboljšanja kod sinhronizacije usana i govora, kao i znatno obogaćeniju facijalnu glumu i ekspresiju. Ajde da vidimo kako će to da ispadne.

Osim toga, tu je i jedna stvar zbog koje verujemo da će mnogi biti veoma srećni, a to je da će igrači sada zapravo moći da preskoče autopilot delove na mapi galaksije, koje su mnoge ubijale u pojam. Bile su zanimljive prvi, drugi, treći put, ali 103. put smo već plakali od muke.

Sa zakrpom stižu i određene balans izmene, kako u singlplejeru, tako i u multiplejeru, kao i ispravke određenih bagova. Celu listu stvari koje ovaj patch donosi, možete pogledati na zvaničnom BioWare blogu. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: