Ovogodišnji Call of Duty je dobio ime?

Call of Duty se definitivno vraća u Drugi svetski rat.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2017.

12:22

Ovogodišnji Call of Duty je dobio ime?
Foto: YouTube Screenshot

Nakon što je procureo promo materijal igre, gejming novinari su naišli na nove tragove da ćemo se boriti sa nacistima u novom izdanju igre.

Prvi trag je predstavljala izjava zvaničnika Activisiona Tomasa Tipla da će se “Call of Duty vratiti korenima”. To je moglo da znači samo jedno. Pritom je otkrio i da studio Sledgehammer (Modern i Advanced Warfare izdanja igre) stoji iza novog naslova.

Eurogamer je tu vest potvrdio sa dodatnom informacijom da će se novi CoD zvati jednostavno WWII. Iako zvuči pomalo nemaštovito, verovatno je ideja da se odmah stavi do znanja da su fanovi ispoštovani i da je to zaista CoD u Drugom svetskom ratu. Dakle, vraćamo se u blato!

Iza odluke da se resetuje franšiza stoji loša prodaja Infinite Warfare naslova i urlanja fanova da prestanu da ih gađaju sa laserima već da izvade stari dobri šarac iz ormana.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: