Posle Honde u Street Fighter II stiže Toyota

Kako da ne obožavate Japan? Malo koja zemlja može da se pohvali da je gejming toliki mejnstrim da je sasvim normalno da se auto industrija reklamira kroz igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 22.02.2017.

17:35

Posle Honde u Street Fighter II stiže Toyota
Foto: Screenshot

Nova Toyota C-HR promoviše svoje fajterske sposobnosti u novom reklamnom spotu gde ga Ryu vozika kroz Street Fighter 2 predele.

Šteta samo što je propuštena prilika da se Toyota suoči sa Hondom.

Nadamo se da je ovo samo prva reklama u serijalu. Sledeća tema može da bude Metal Gear Solid i Solid Snake u vožnji kroz divlje predele gde iz kola rešeta teroriste. Ko bi rekao ne takvoj ideji?

Pogledajte kako izgleda ova sjajna reklama: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: