Metal Gear Solid film: Reditelj otkrio nove detalje

Filmovi po igrama nikako da dostignu po kvalitetu svoje gejming uzore. Najnoviji primer propuštene šanse je Assassin’s Creed kome nije pomogla ni A postava holivudskih glumaca.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2017.

18:20

Metal Gear Solid film: Reditelj otkrio nove detalje
Foto: Screenshot

Donekle svetle tačke su Tomb Raider sa Anđelinom Džoli i Warcraft (solidan film koji su Kinezi obožavali, a Amerikanci ignorisali).

Nova nada je Metal Gear Solid film koji ima gomilu materijala na osnovu kog može da se napravi sjajno ostvarenje. U to veruje i reditelj filma Džordan Vogt-Roberts koji trenutno promoviše film Kong: Skull Island (koji izgleda opasno dobro). Reditelj je u razgovoru sa novinarem Collidera otkrio dosta toga o filmu koji mu, kako on sam kaže, mnogo znači:

“Metal Gear Solid je za mene verovatno najvažnija franšiza na planeti. To je tako genijalan rad i sama činjenica da sam nedavno imao priliku da provedem vreme sa Kodžimom je za mene ostvarenje sna. On je sjajan baš kao i ceo njegov tim. Radimo na scenariju. To je nešto za šta ću se boristi do poslednje kapi krvi kako bih obezbedio da sve bude urađeno kako treba. Suviše je lako nešto pokvariti i na kraju pretvoriti to u neki G.I. Joe film ili Nemoguću misiju, što MGS svakako nije. Metal Gear Solid mora da bude tačno ono što jeste, a to je Metal Gear Solid.”

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: