Originalni Crash Bandicoot se vraća ovog leta – u novom izdanju

Juna prošle godine stigle su uzbudljive vesti sa E3 sajma. Sony je tada objavio da radi na peglanju kultnih originalnih Crash igara (sa PlayStation 1) i njihovom dolasku na PlayStation 4 konzolu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

20:10

Originalni Crash Bandicoot se vraća ovog leta – u novom izdanju
Foto: Screenshot

Nedavno je objavljen i zvanični trejler i datum kada možete uživati u legendarnim zaraznim muzičkim temama dok se ponovo podsećate srećnog detinjstva sa Crashom.

Sony neće izbacivati “obnovljene” verzije igara pojedinačno, već će izaći kao jedan proizvod – Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, po ceni od 40 dolara za ceo set igara – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped.

Na osnovu onoga što se vidi u trejleru, igra je vizuelno urađena iz temelja i obučena u novo ruho, ali je srž gejmpleja i dizajna nivoa ostao nepromenjen, i autori su se potrudili da igranje bude “to to” za svakog ko je 90-ih imao prilike da uživa u avanturama Crasha, dok će istovremeno igra biti primamljiva i novim generacijama koje nisu odrasle igrajući PlayStation 1.

Na remasterovanju igre je radio studio Vicarious Visions, pošto Naughty Dog već gotovo 17 godina nema veze sa ovim serijalom i bavi se, takođe veoma uspešno, nekim drugim naslovima.

Pogledajte ispod trejler za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, koji će do publike stići 30. juna, za kada je najavljen zvanični izlazak: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: