Ne propustite gomilu popusta na sjajne igre

Ako vam se ne igraju igre na samo 7 dana tokom besplatnog Origin Access pristupa (pristup pristup) a vi onda kupite neku od sledećih sjajnih igara koje su na popustima!

Izvor: play.co.rs
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Povodom 30 godina Final Fantasy možete da kupite neku od mnogobrojih igara iz serijala sa popusto. Nisu se nešto otvorili ali 50% je 50%, nek im je srećan rođendan.

Crusader Kings 2 iz Paradoxa takođe slavi rođendan ali peti, pa će gejmere obradovati 75% popusta na igru.

Stiže i jedan zanimljiv paket od Humble Bundle. Ko voli Stronghold ili Mount and Blade nek požuri, jer za 2 i po dolara dobijate 8 sada precenjenih ali ništa manje zanimljivih igara. Tu su i neki drugi naslovi koje ne voli svako, ali mogu da ubiju par sati.

Ipak, glavna stvar ovih dana kod Humble Budle je svakako Freedom Bundle, po ceni od svega ~28e dobijete igara u vrednosti od preko 600 dolara. I sav novac ide u dobrotvorne svrhe, a preko svega toga Humble Bundle dodaje još 300 000 dolara. Pogledajte ovu sjajnu ponudu na OVOM LINKU.

Ni vi koji samo čekate da padne nešto sa neba nećete ostati uskraćeni, ali brže pred tastature i požurite. GOG daruje 270 igara (ok 9 naslova, a 270 primeraka) za one koji se prijave. Imate 5 prijava, i još samo nekoliko sati!

Naslovi su

  • 200 copies of System Shock 2
  • 10 copies of Shadow Warrior 2
  • 10 copies of Fahrenheit: Indigo Prophecy
  • 5 copies of The Solus Project
  • 10 copies of This War of Mine
  • 15 copies of The Witcher 2
  • 10 copies of Grim Dawn
  • 5 copies of Darkest Dungeon
  • 5 copies of Master of Orion


Pristupite OVDE ili OVDE!

A GOG je obećao i popuste do 90% na najtraženije naslove, tako da možete da ostavite vaš glas posle prijave.

Tu je i GOG aktivni popust pa bacite pogled.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Fallout 4 VR - najneverovatnija stvar koju ste ikad videli

Ako za neki igru kažete da je nešto "najneverovatnije što smo videli u životu" bolje bi im bilo da je tako, jer su očekivanja ogromna. Bethesda je najavila VR verziju Fallout 4 na E3 sajmu prošle godine. Ništa nije predstavljeno od igre ali je obećano da ćemo je uveliko igrati za 12 meseci.

Gejming nedelja 26.03. 21:45 Komentara: 5
strana 1 od 221 idi na stranu