Stižu nastavak Star Wars Battlefront i novi Need For Speed

Iz zvaničnog izveštaja koji je izvršni direktor Electronic Arts, Endru Vilson (Andrew Wilson), dao svojim akcionarima, saznaj se da će nastavak igre Star Wars Battlefront studija DICE, stići već ove godine u “sezoni praznika” što je u Americi period septembar-decembar.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 01.02.2017.

21:15

Stižu nastavak Star Wars Battlefront i novi Need For Speed
Foto: Screenshot /

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da će igra imati i singleplejer kampanju, nešto što je mnogima najviše nedostajalo u prvoj igri. Rečeno je da će igra biti mnogo veća i da će omogućiti igračima “da posete veliki broj novih lokacija i da igraju sa mnogim čuvenim herojima i karakterima kroz mnogobrojne ere Star Wars sveta”.

Pominje se još i da su Rogue One i The Force Awakens otvorili mnoge nove pravce za razvoj novih priča, tako da nije nemoguće da će priča kampanje u Battlefront nastavku biti na neki način povezana sa ovim filmovima.

U dokumentu se takođe pominje da će gejmeri (fiskalne 2018. godine) dobiti i novu Need For Speed igru, za koju Endru kaže da veruje da je “najbolja i najlepša NFS igra koju su ikada napravili”.

Ceo izveštaj za akcionare možete pogledati OVDE.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: