Blizzard daje besplatno StarCraft 2 Wings of Liberty?

U proteklih par dana se na Redditu i na forumima pojavljuju ljudi koji izveštavaju kako su dobili besplatno prvu igru iz StarCraft 2 trilogije, Wings of Liberty. Kako kažu, igra se jednostavno pojavila na njihovim Battle.net nalozima, iako je prethodno nisu imali, niti su je kupovali.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

17:52

Blizzard daje besplatno StarCraft 2 Wings of Liberty?
Foto: YouTube Screenshot/Ilustracija

Iako Blizzard nije izdao nikakvo zvanično saopštenje po ovom pitanju, izgleda da je ovo deo akcije popularizacije igre, koja će polako dovesti do toga da Wings of Liberty bude potpuno besplatan i nova “Starter Edition” verzija igre.

WoL trenutno košta oko 20 dolara, ali je često na promocijama kada košta svega 10 dolara. Ipak, ukoliko ste kojim slučajem planirali da kupite WoL, sačekajte koji dan ili nedelju, kada će Blizzard verovatno i zvanično izaći sa informacijom povodom ovih poklanjanja igre.

Blizzard je poslednjih godinu dana težio ka tome da StarCraft 2 približi više “kežual” publici, uvođenjem stvari kao što su kozmetičke mikrotransakcije ili trenutno najpopularnijeg moda u StarCraft 2, veoma zabavnih co-op misija, za koje Blizzard redovno izbacuje nove commandere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: