Path of Exile stiže na Xbox One

Popularni akcioni rpg Path of Exile ćete uskoro moći da igrate i na Xbox One. Ovo je danas potvrđeno objavom na zvaničnom sajtu igre, ali se još uvek ne zna tačan datum, pa ni okvirno, već samo da će se to desiti “kasnije ove godine”.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

18:14

Path of Exile stiže na Xbox One
Foto: Screenshot

Kada se pojavio na jesen 2013. godine, Path of Exile je predstavljao Meku za fanove tradicionalnih hack&slash igara, koji su u njemu videli pravog naslednika Diablo 2, i ono što je Diablo 3 trebalo da bude. Igra je fanove osvojila ogromnim skill tree sistemom koji nudi neverovatan broj kombinacija za razvoj karaktera, ali i drugim, inovativnim stvarima koje produbljuju gejmplej.

Ipak, vremenom su se određeni problemi nagomilali i u PoE, pa su sada neki igrači nezadovoljni, što, umesto da se vreme ulaže i sređivanje bagova, balansa i ostalih problema, ono troši na prebacivanje igre na drugu paltformu.

Iz Grinding Gear Games naglašavaju da je u pitanju poseban i odvojen tim koji radi na Xbox One portovanju, te da će igra ovde imati odvojen sever i nešto drugačije balansiranje, prilagođeno igranju na konzoli.

Pogledajte promo video povodom najave Xbox One verzije igre:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: