“Mali Košmari” stižu 28. aprila

Studio Tarsier Studios je na proleće 2014. godine predstavio veoma zanimljiv puzzle-platformer Little Nightmares (Prvobitno Hunger), sa jezivim ambijentom i snažnim horor elementima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

20:20

“Mali Košmari” stižu 28. aprila
Foto: Screenshot

O igri se nije čulo ništa praktično godinu i po dana, sve do avgusta prošle godine, kada je Bandai Namco objavio da će oni biti izdavači igre i kada su gejmeri konačno videli novi trejler iz igre.

U ulozi ste devetogodišnje devojčice Six, koja je kidnapovana i odvedena u uvrnuti i morbidni podvodni svet zvani “The Maw” (Čeljust), iz kojeg morate da je izvučete.

Igra je prepuna čudnjikavih stvorenja i depresivno morbidnih lokacija, i na neki način možda najviše podseća na Limbo, iako je vizuelno dosta drugačija.

Vizuelni stil, iako je igra potpuna 3d animacija, je rađen tako da podseća na stop-motion tehniku rađenu glinom, i jedan je od glavnih razloga za odličan ambijent igre.

Danas je objavljen i zvaničan datum izlaska. Igra stiže 28. aprila za PC, XboxOne i PS4, a ispod možete videti novi trejler. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: