Halo Wars 2 – gejmplej

Halo Wars 2 je tek juče otišao u zlatnu fazu izdavanja igre i štampu, a PCGamer već donosi prve utiske o gejmpleju i u singlplejer i u multiplejer modu igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 19.01.2017.

19:45

Halo Wars 2 – gejmplej
Foto: Screenshot

Podsećamo da igra izlazi 21. februara, a da beta-faza igre počinje 20. januara, ali u ovom demou možete već pogledati kako izgleda igra koja donosi kampanju, koju možete igrati solo ili u paru, regularnu custom map verziju igre u kojoj se možete oprobati protiv AI protivnika, kao i multiplayer sa više modova i različitim objektivima koji donose pobedu.

Ovde možete pogledati prve single player utiske o Halo Wars 2. Skirmish mode multiplayera stavlja vas i drugara protiv AI protivnika, dok u standardnom deathmatchu pravite bazu od nule iliti “from the scratch” i imate pun pristup mikromenadžmentu jedinica, i borite se do poslednjeg igrača na mapi.

Dominion je sličan deathmatchu, ali pobedu donosi i kontrolisanje strateških tačaka na mapi, odnoso u ovom slučaju preuzimanje protivničkih ticketa. Stronghold podrazumeva da od početka imate neograničenu količinu resursa i unapred izgrađenu bazu, fokusirajući se na okršaje jedinica, dok u Blitz modu branite utvrđenu zonu od talasa protivničkih napada.

Blitz mode podrazumeva ingame sistem karata tako da se već može očekivati ingame sistem trejdovanja karata i mikrotransakcija i špilova.

U singlplejeru, PC Gamer ističe kako se igra odlikuje karakterom pravog PC RTS žanra, podsećajući na C&C serijal iz 90-ih, što autor ovog testa prosto ne može da dočeka da isproba. Brza igra, munjeviti okršaju i dodatne moći pojedinačnih jedinica garantuju dozu mikrovanja kao u StarCraftu, ali ipak na malo blažem nivou, dok je izgradnja baze takođe pojednostavljena u odnosu na StarCraft.

Sve u svemu, prvi utisci su pozitivni, ostaje da se isprati nešto što bi mogao biti prvi punokrvni RTS koji je izašao već godinama.

Multiplayer igre možete pogledati ovde. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: