Octopath Traveler – novi JRGP iz Square Enix za Switch

U talasu promocije novih naslova koji će se pojaviti za novu Nintendovu konzolu Switch, jedan nam deluje posebno interesantno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

21:20

Octopath Traveler – novi JRGP iz Square Enix za Switch
Foto: Screenshot

U pitanju je novi JRPG na kome radi Square Enix, čiji je radni naziv Project Octopath Traveler. Trenutno imamo jako malo informacija o samoj igri, praktično ništa više od ovoga što možemo videti u premijernon trejleru igre.

Ono što vidimo izgleda jako lepo, pre svega vizuelno, ali se ističe i sjajna muzička podloga. Igra nudi specifičan vizuelni stil, kombinaciju 2d piksel arta i 3d prostora i elemenata, dok borba (ovih par sekundi što smo videli) deluje kao tradicionalna jrpg potezna tabačina.

Na igri će glavni producent biti Tomoja Asano (Tomoya Asano) koji je ranije u Square Enix radio na igrama iz serijala Bravely Default i na nekim Final Fantasy naslovima. On je rekao da trenutno još ne mogu da izađu sa više detalja o igri, ali da ih možemo očekivati uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: