ME: Andromeda - manje ukrštanja multiplejera i singleplejera

U nedavnom razgovoru koji je BioWare producent Majk Gembl (Mike Gamble) imao sa portalom Kotaku Australija, dotakli su se jedne vrlo pipljive teme kada je Mass Effect serijal u pitanju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.01.2017.

12:45

ME: Andromeda - manje ukrštanja multiplejera i singleplejera
Foto: Screenshot

Svi ljubitelji serijala znaju da je jedna od iritantnijih stvari u trojci bila to kako je multiplejer deo igre implementiran u samu priču igre. Mnoge varijante završetka igre i određeni delovi priče prosto nisu mogli da se otkriju ili završe na specifičan način, ukoliko igrač ne bi ušao u co-op, što je bilo problematično jer je prosto teralo igrače navikle na solo igranje da prisilno ulaze u multiplejer ukoliko žele da upotpune priču.

Gembl kaže da će sada to biti rešeno mnogo elegantnije i da igrači neće biti primorani da na silu igraju multiplejer ukoliko žele da uživaju samo u singlplejer iskustvu, odnosno da će cela meta priča i sve suštinski bitno za svet igre moći da se otkrije kroz solo igranje.

Ali će ipak postojati takozvani “Strike Team” sistem koji će omogućiti glatko prelaženje iz single u co-op igranje i taj konkretni sadržaj će omogućiti dodatno produbljavanje sveta igre u smislu nekih sporednih stvari, nevažnih za glavnu okusnicu igre. Strike Team sistem je osmišljen tako da se u njega ulazi što je moguće manje primetno, bez izlaska iz singlplejera i rušenja imerzije, uz jedino kratki loading screen ekran.

Već ovog meseca gejmere bi trebalo da očekuje i zatvoreno testiranje multiplejera za Andromedu, tako da bi uskoro trebalo da postane dostupno više detalja o celom ovom sistemu.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: