Najtraženije igre 2016. po Google statistikama

Nova godina samo što nije, pa očekivano svi servisi izbacuju top liste najtraženiji, najgledanijih i ostalih naj stvari.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 16.12.2016.

19:35

Najtraženije igre 2016. po Google statistikama
Foto: Screenshot

Nedavno su gejmeri imali priliku da vide koji trejleri za video igre su bili najtraženiji na Youtube, a sada je i Google izašao sa sličnom top listom.

Google je tako napravio nekoliko top10 lista u kojima su pokazali šta se najviše tražilo po Internetu. Pokemon GO je, očekivano, bio najtraženiji pojam protekle godine, kako u svetu video igara tako i uopšteno.

Šta god mislili o ovoj igri, činjenica je da je bila globalni fenomen i da je mnoge zanimalo šta je to zbog čega milioni ljudi i dece jure po parkovima sa telefonima u rukama.

Nažalost, Google nije izbacio globalnu listu najtraženijih video igara, pa ćete morati da pogledate onu za Ameriku gde, opet očekivano, vode besplatne browser igre Agar.io i Slither.io koje su preko noći postale potpuni hit.

Naravno, tu su i Overwatch, No Man’s Sky i Battlefield 1 koje su, svaka na svoj način, obeležile godinu.

Ukoliko i sami želite da proverite šta je svet pretraživao u 2016. godini, skoknite na ovaj link. Lista izgleda ovako:

1. Slither.io

2. Agar.io

3. Overwatch

4. Battlfield 1

5. Warcraft

6. Dark Souls 3

7. Blade and Soul

8. Madden 17

9. No Mans Sky

10. CoD: Infinite Warefare Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: