Još jedan razlog da ponovo pređete Dishonored 2

Arkane studio redovno krpi Dishonored 2 i igra je konačno prešla iz katastrofe po pitanju optimizacije koja nam je pravila glavobolje do proizvoda kakv smo trebali prvobitno da dobijemo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.12.2016.

19:27

Još jedan razlog da ponovo pređete Dishonored 2
Foto: YouTube Screenshot

Kao što verovatno znate, igru je poželjno odigrati dva puta kako bi ste isprobali lepezu poteza oba igriva lika, a novi patch koji je zakazan za 19. decembar će ponuditi novi izazov igračima koji su već sve videli u igri.

New Game Plus će vam otključati sve moći pa će tako Emili imati poteze od Korvoa i obrnuto, a naravno i sve što ste pokupili prilikom prvog prolaza (rune i bonecharms) vam se prenose u novi prolaz i tako ćete moći da napravite ultimativnog lika.

Sa patchom će doći i neke sitne ispravke, a za januar je zakazan još jedan veći patch koji će dodati mogućnost proizvoljnog izbora misije i detaljnije podešavanje težine svakog aspekta igre.

Dishonored 2 je na testu sajta play.co.rs dobio packe zbog problema tehničke prirode, ali po pitanju gameplaya ovo je jedna od najzabavnijih igara 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: