Resident Evil 7 Demo u VR i novi trejler (VIDEO)

Novi Resident Evil samo što nije stigao, a Capcom je rešen da nam utera strah u kosti pre izlaska igre, pa su objavili novi trejler i osvežili postojeći demo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

15:22

Resident Evil 7 Demo u VR i novi trejler (VIDEO)

Originalno izdat tokom ovogodišnjeg E3 sajma, demo za Resident Evil 7 je bio ekskluzivan za Playstation 4 i u sebi je krio mnoge misterije. Takođe je u međuvremenu dobio jedan veliki patch kojim je otvoreno novo krilo uklete kuće. Najnovija verzija demoa nazvana Midnight donosi priliku da upotrebite pištolj, otvara još prostora i dodaje podršku za PS4 Pro i Playstation VR. Ovo je ujedno i poslednja verzija demoa, a ukoliko nema PS4 konzolu uskoro ćete moći da ga probate na Xbox One (9. decembra) odnosno PC-u (19. decembra).

Resident Evil 7 u punom izdanju dolazi 24. januara na PC, Playstation 4 i Xbox One. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: