Bez novog Battlefielda sledeće godine

Electronic Arts je odlučio da Battlefield igrače ostavi malo duže da se zabavljaju uz odlični BF1 i planira da uspori izlazak novih igara u serijalu.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 01.12.2016.

19:46

Bez novog Battlefielda sledeće godine
Foto: YouTubeScreenshot

Blejk Jorgensen iz EA je izjavio da narednih par godina nećemo videti novi Battlefield, a njihov glavna igra za 2017. godinu će biti novi Star Wars Battlefront. Po pitanju te igre, Jorgensen je izjavio da će biti veća od prethodne i da studio kroz nju želi da prikaže novije Star Wars filmove što znači da možemo da očekujemo i bitke iz Force Awakens. U međuvremenu će izaći još jedan Star Wars film, Rogue One, tako da će novi Battlefront imati znatno više materijala koji će obraditi.

Iz EA takođe navode da osluškuju komunu i da će za novi Battlefront spremiti znatno više materijala, a naravno ponovo će biti korišćen Frostbite Engine kako bi igra bila spektakularno iskustvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: