Far Cry pauzira sledeće godine?

Direktor Ubisofta je nedavno izjavio da, sem što ove godine gejmeri igrati novi Assassin’s Creed, velika je šansa da ni sledeće godine neće videti igru ukoliko studio odluči da ne zadovoljava standarde. Ova novu Ubisoftova politika će se izgleda preneti i na Far Cry.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 30.09.2016.

18:55

Far Cry pauzira sledeće godine?
Foto: Screenshot

U nedvnom intervjuu, Tomi Fransoa (direktor razvoja franšiza u Ubisoftu) izjavio je da studio sada teži ka tome da jednu godinu pre izlaska igre imaju igrivu alpha verziju i da ta veća pauza do punog izdanja bude korišćena za bolju produkciju i poliranje igre.

Igrači su to videli sa igrom For Honor, a uopšteno će im fokus biti da se do alpha verzije stigne što pre i da se rano napravi taj temelj na kome će se graditi ostatak igre.

Za studio to znači da će morati da idu na sve ili ništa makar to značilo odlaganje velikih serijala. Za Assassin’s Creed se već zna, a Tomi napominje da je to moguće da će se desiti i sa Far Cry.

Iako taj serijal sa svakim izdanjem ima sve bolju prodaju, Ubisoft želi da proba da odstupi od svoje ustaljene formule open-world igara i da ponovo napravi inovaciju u svojim popularnim serijalima.

Na kraju krajeva, i ekspanzije za The Division su odložene dok se balans igre ne dovede u red, tako da možda ovaj studio zaista okreće novi list.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: