OMEN X by HP, zvanični računar Svetskog turnira CS:GO u Beogradu

I ove godine, Beograd će biti domaćin Svetskog turnira Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016, koji će biti održan u Kombak Areni od 8. do 9. oktobra, a zvanični računar turnira, na kome će se održavati sva takmičenja, biće OMEN X by HP Desktop.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2016.

12:18

OMEN X by HP, zvanični računar Svetskog turnira CS:GO u Beogradu

OMEN X desktop poseduje najnoviju grafičku tehnologiju dual NVIDIA GeForce GTX 1080, a tu je i šesta generacija Intel Core i5/i7 procesora sa mogućnošću overklokinga sa VR-ready grafičkom kartom. HP je obezbedio termalni menadžment koji uključuje tri komore koje razdvajaju komponente i optimizuju temperaturu, sa posebnim hlađenjem u svakoj od njih. OMEN X desktop takođe obuhvata podršku za do tri 120-milimetarska hladnjaka za tečno hlađenje sa izduvnim ventilima na vrhu, kao i postoljem koje kućište drži iznad podloge kako bi hladni vazduh lakše ulazio unutra, što omogućava maksimalnu ventilaciju.
Ostale bitne karakteristike ovog računara:
  • OMEN Control softver omogućava podešavanje LED lampi i osvetljenja u realnom vremenu
  • Kućište je usklađeno sa industrijskim standardnima po pitanju nadograđivanja i drugih modifikacija
  • Pristup unutrašnjim komponentama bez upotrebe alata, kao i poseban set alata koji je sakriven u kućištu


Moguće je kupiti i prazno kućište OMEN X, koje donosi pomenuti termalni menadžment i industrijske standarde.
Organizatori ovogodišnjeg TWC 2016 turnira su za sve posetioce obezbedili karte za besplatan ulaz, koje mogu preuzeti u HP Prodavnici u SC Ušče, II sprat

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: