Overwatch: ova ekipa će braniti boje Srbije na World Cup

Poslednjih par nedelja je trajalo glasanje za predstavnike nacionalnih timova za predstojeći Overwatch World Cup koji će biti održan na Blizzconu.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Utorak, 30.08.2016.

21:15

Overwatch: ova ekipa će braniti boje Srbije na World Cup

Glasanje je zvanično završeno, rezultati sabrani i Blizzard je na zvaničnom sajtu igre objavio koji igrači će predstavljati svoje zemlje na ovom kupu.

Srbiju će predstavljati ekipa u sastavu Pyn1sh3r (kapiten), QuirkyWolf, Jazz, INX1, Shamy (izabran od strane kapitena) i Doomzx (izabran od strane kapitena). Naša ekipa će počev od septembra igrati online mečeve u single elimination fazi gde se igra u dve dobijene mape i, nadamo se, biti među top6 u Evropi i plasirati se na Blizzcon.

Mi ćemo, naravno, izveštavati o mečevima naše ”reprezentacije” kada počne World Cup. Pridružite se diskusiji na našem forumu: http://forum.klanrur.rs/topic/234944020-overwatch-world-cup/
Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: