Solo queue se vraća u League of Legends

Od kako je u League of Legends uveden Dynamic Queue, igrači nisu bili oduševljeni novi stanjem Ranked moda igre. Zato je Riot Games odlučio da vrati Solo queue u sezoni 2017.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.08.2016.

22:35

Solo queue se vraća u League of Legends
Foto: YouTube Screenshot

Ali, ne treba se radovati prerano. Igrači u rangu Challenger će moći da ulaze u solo redove, dok oni sa Diamodn i Master odličjima će pored solo moći da izaberu i duo queue. Svi ostali ostaju na dynamic queue, barem za sada. Pored ovih promena, biće uvedene izmene i oko mečeva za promociju kako bi promovisali veću kompetitivnost na najvišim nivoima i nagradili najbolje igrače, a i igrači koji nisu toliko takmičarski raspoloženi će moći da očekuju iznenađenje ili dva.

Iz Riot Games su izjavili da su svesni nezadovoljnosti igrača trenutnim stanjem sa dynamic queue, napominjući da nikada nisu želeli da igra postane kežual već da su uvek ciljali hardcore publiku i da će zato uvesti navedene promene.

Izvor: klanuru.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: